Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Verrassende locaties met culinaire hapjes en drankjes bij Kulinair 2017.

Verrassende locaties met culinaire hapjes en drankjes bij Kulinair 2017.

Op zondag 10 september heeft voor de 5-de keer KnopenLopen Kulinair plaatsgevonden,  een culinaire wandeling georganiseerd door KnopenLopen Sevenum in samenwerking met lokale smaakmakers.

Al ruim voor 10 uur stonden de eerste wandelaars klaar om van te start te gaan. Het was een drukte van belang voor café Croes Moeke.

Op de route werd op verrassende locaties de lekkerste hapje en drankjes geserveerd.

De weergoden hadden het goed met ons voor. Ideaal wandelweer met een lekker windje.

Onderstaand een verhaal van de laatste groep wandelaars:

“ DE BEZEMWAGEN ”

Toen KnopenLopen ons vroeg of we als “bezemwagen” achteraan wilden lopen leek ons dat geen probleem. Waar we ook liepen maakte niet uit. Wij zouden wel iedereen meeslepen die verdwaald was. Toen de laatsten weg waren vertrokken wij als allerlaatsten. Een uitleg hadden we niet nodig want wij hadden toch al vaker knopen gelopen.

Wij enthousiast op weg. We hadden er zin in. Gezellig kletsend kwamen we erachter dat we het eerste knooppunt gemist hadden.  Maar geen probleem, wij gingen via via wel naar het volgende punt. Dus zoekend op het kaartje door centrum Sevenum. Voor de zekerheid Google maps erbij. Voordat we bij de eerste pauzeplek waren gearriveerd kwam de organisatie ons tegemoet. Om ons de goede weg te wijzen en het principe van het KnopenLopen toch nog maar eens uit te leggen. 

Wij waren er ondertussen wel achter dat we een aantal personen uit onze vriendengroep misten die normaal als navigatie voorop liepen.  Zodat wij gezellig kletsend en genietend van de omgeving  konden volgen. We hebben afgesproken dat dit verder niemand hoefde te weten.

Toen het principe van KnopenLopen duidelijk was verliep alles soepel. Bij iedere culinaire eetgelegenheid werden wij van harte welkom geheten als laatste lopers. Onze vijf porties stonden dan al klaar. En samen met de organisatie aten wij onze bordjes smakelijk leeg. Het voelde voor ons alsof het hele KnopenLopen Kulinair voor ons alleen georganiseerd was. We hebben buiten de organisatie om weinig mensen gezien. Maar in centrum Sevenum bleek dat er toch meer mensen mee gelopen hadden. Als afsluiting van een mooie dag hebben we nog een drankje genuttigd.

We kijken terug op een leuke ervaring van KnopenLopen Kulinair 2017.

KnopenLopen Bedankt!

 

 

 

.


AGENDA IN HET KORT

______________________

Rongd met dun hongd

Samen met Honden Speelveld Sevenum organiseert KnopenLopen een wandeling voor honden met Burendag 2022: Rongd met dun hongd . Ook wandelaars zonder hond zijn welkom.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse 2023

De Sevenumse Wandel4Daagse 2023 is van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023.

______________________