Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Jubileumwandeling Knopenlopen

Jubileumwandeling Knopenlopen

Jubileumwandeling 15 jaar bestaan Stichting Knopenlopen.

Onder het genot van een mooi herfstzonnetje vertrokken zondag 7 november een kleine 350 wandelaars voor de jubileumwandeling ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Stichting KnopenLopen. Tijdens de wandeling kwam een aantal elementen terug uit de wandelingen die we de afgelopen 15 jaar hebben georganiseerd.

Met de mooie herfstkleuren als decor konden wandelaars onderweg een glaasje wijn en lokale kunst proeven. Later op de route werd men getrakteerd op een hot dog onder het genot van muziek. Bij het Bedelaarspad kregen de wandelaars een stukje geschiedenis te horen over deze plek. En vervolgens richting Kruusboeëm waar dankzij de koebellen de prei spontaan begon te bloeien. Verder wandelen door het Grötteveld richting de Hees. Nog even een lekker toetje meepikken, voordat er weer richting centrum gegaan werd. Sommige wandelaars weken het laatste stukje af van de uitgezette route en liepen langs de beek richting Molenveld. De rest liep er fijn achteraan…..

In het centrum kon iedereen de wandeling afsluiten met een drankje bij een van de deelnemende cafés. En voor sommigen bleef het niet bij 1 drankje.

We willen iedereen die heeft bijgedragen om deze jubileumwandeling mogelijk te maken, heel hartelijk danken daarvoor!


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.