Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Genoten van de Wandel4Daagse.

Genoten van de Wandel4Daagse.

En dan is de Wandel4daagse al weer voorbij. De 3 wandeldagen zijn voorbij gevlogen….

Wat hebben we weer genoten van het mooie weer (behalve donderdag natuurlijk) en het enthousiasme van alle wandelaars. Dagelijks stonden er bijna 300 wandelaars aan de start. Een hele mooie opkomst!

Drie dagen afwisselende routes. Zelfs buiten Sevenum, maar ook daar wisten jullie de weg te vinden. En op zaterdag als afsluiting het defilé dwars door het bejaardenhuis met als beloning een medaille bij de finish. Een dikke dank je wel voor het enthousiasme van alle wandelaars, de steun van al onze sponsoren, het beschikbaar stellen van de pauzelocaties en de inzet van de vrijwilligers van het Jongerengilde Sevenum en KnopenLopen.

Mede dankzij jullie hebben we er weer een succesvolle editie van gemaakt! Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan dit gave filmpje gemaakt met een drone. 

Schrijf al vast in je agenda: Wandel4daagse 2024 is van 19 tot en met 22 juni.


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.