Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Dauwtrappen 2023 geslaagd!

Dauwtrappen 2023 geslaagd!

Twee april, gelukkig een droge dag.

243 wandelaars waren vroeg uit de veren om tussen 6 en 7 uur een wandeling richting Horst te maken. Een tiental honden mochten met hun baasjes mee. Ook zij zullen een frisse neus hebben gekregen door de koude wind die over de velden blies. De vogels hadden er geen last van. Je kon ze in allerlei melodieën horen zingen.

De wandeling voerde een gedeelte door het Ham. Het natste stukje hadden we door de vele regen maar overgeslagen. Dit gebied is erg afwisselend met enkele heuveltjes en beken en meertjes, bos en weides. Je vindt er ook een Plekske van geluk.

In het ochtendgloren waren wel prachtige kleuren te zien. Dit was helaas geen opkomende zon, maar de “lichtvervuiling” om de kasgewassen beter te laten groeien.

Bij terugkomst van de eerste wandelaars bij de Blokhut stonden de KnopenLopen vrijwilligers klaar om de inwendige mens te dienen. Boterhammen met Eieren, spek, kaas en champignons smaakten na de frisse wandeling bijzonder goed. Onder het genot van eten, koffie of thee kon er in de buitenlucht nagepraat worden over de wandeling, of andere zaken. Een enkeling keek nog even naar wat Max aan het presteren was.

Het viel op dat de meeste wandelaars de sokken toch droog hadden weten te houden.

Menigeen had toch weer een nieuw stukje knopenlopen ontdekt. Foto’s zijn er wat minder gemaakt van de ontwakende natuur.

Het was weer de moeite waard om vroeg uit de veren te gaan en door de prachtige Zaerumse en Horsterse natuur te wandelen.

Deelnemers bedankt en graag tot een volgend wandeltreffen!

We willen Jongerengilde Sevenum, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service, Keurslager Ferry Janssen, Gommans de Echte Bakker, Zaerums Scharrel-Ei en Agaricus BV Champignonkwekerij hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze editie.


______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.

______________________

Beerwandeling