Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Prachtige editie dauwtrappen 2022

Prachtige editie dauwtrappen 2022

Wat was het fantastisch om afgelopen zondag heel vroeg zo veel bekende en ook nieuwe gezichten weer te zien bij het dauwtrappen.

Het is altijd leuk om te zien dat iedereen het dauwtrappen op zijn eigen manier beleeft. De een wil meteen om 6 uur beginnen, de andere doet het liever iets rustiger aan, sommigen rennen de route liever twee keer en iemand anders schiet weer een hele SD-kaart vol met foto's. Geweldig!  

Er was wel een overeenkomst tussen iedereen, het afsluiten van de wandeling met een lekker bakje koffie en een heerlijk gebakken ei. 

We willen Atelier de Stal, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service, Jongerengilde Sevenum, Keurslager Ferry Janssen, Gommans de Echte Bakker, Zaerums Scharrel-Ei en Agaricus BV Champignonkwekerij hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van deze editie.


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.