Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Succesvol Beerwanderfest

Succesvol Beerwanderfest

Op zondag 16 oktober organiseerde Stichting KnopenLopen in Sevenum het Beerwanderfest.

Onder het genot van een prachtig herfstzonnetje vertrokken een kleine 250 wandelaars voor een wandeling van ongeveer 12 km. De inspiratie voor de wandeling kwam voort uit de vele brouwerijen die er heel vroeger in Sevenum en Kronenberg gelegen waren. Op de locaties stond een bord met informatie over de brouwerijen.

De deelnemers konden op een aantal niet alledaagse locaties proeven van heerlijke bieren gebrouwen in de omgeving. In de buurt van een appelboomgaard werden de wandelaars heel toepasselijk getrakteerd op een glaasje appelcider.

De organisatie had ook aan de inwendige mens gedacht. Halverwege de route kon men de energie aanvullen met een broodje Duitse worst en voor het laatste stukje van de route gaf een stukje focaccia nog wat extra pit.

En diegenen die na de wandeling nog niet moe waren, konden met de voetjes van de vloer op het Oktoberfest bij de plaatselijke kroeg.

Bij deze willen we de mensen en bedrijven bedanken die dit geslaagde Beerwanderfest mogelijk hebben gemaakt:

De Gerdeneer, Brouwerij de Klep, CafĂ© Ummenthun, A-Z Barbecue & Gourmet Party Service, Brouwerij de 7de Hemel, Horster Beer Brouwers, Atelier De Stal, De Echte Bakker Gommans en Trapperie de Werkplats!


______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.

Je kunt je wandelkaarten kopen via de website: www.jongerengildesevenum.nl/wandel4daagse.

______________________

Beerwandeling