Vrienden van

100 km wandelplezier via knooppunten

Vrienden van Groengroep en KnopenLopen

De Groengroep en KnopenLopen realiseren samen projecten die ten goede komen aan de gemeenschap. Vele mensen in de voormalige gemeente Sevenum en het huidige Horst aan de Maas dragen onze visie een warm hart toe. Regelmatig krijgen wij donaties die ons stimuleren om nieuwe projecten op te pakken waar iedereen gebruik van kan maken. Zoals het Pedje van de Sloy, d’n Oëeze en het het Joepiepedje

Dit zijn behoorlijke projecten die een flinke investering vragen. Voor het realiseren van deze projecten zoeken we partners die hier aan een bijdrage willen leveren. We zijn dan ook op zoek naar kleine en grote investeerders in het groen.

Ons huidige project is een opknapbeurt van het Blakterbeekpark. Dit park is in 2011 gerealiseerd en is toe aan een kwaliteitsimpuls. Zo moeten een aantal speelaanleidingen gerepareerd of aangepast worden en willen we de biodiversiteit verbreden. Een volledig plan van aanpak is in de maak en via de media zullen we over de plannen communiceren. Mocht je een bijdrage voor het Blakterbeekpark willen doen dan kun je kiezen uit de volgende bedragen:

·         Voor € 10,- een struik.

·         Voor € 25,- een boompje.

·         Voor € 40,- bijdrage voor reparatie speelaanleiding.

·         Voor € 50,- bijdrage voor nieuwe speelaanleiding.

In onderstaand invulformulier kun je je wensen kenbaar maken.

We willen je in de toekomst graag op de hoogte houden over de voortgang van het project en andere activiteiten die we willen organiseren. Mocht je hier geen prijs op stellen dan verzoeken we je om de velden naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres met nvt in te vullen. 

Registratie

Deelnemer(s)

x € 10,00

=   € 0,00

x € 25,00

=   € 0,00

x € 40,00

=   € 0,00

x € 50,00

=   € 0,00

Contactpersoon

AGENDA IN HET KORT

______________________

Róngd met d'n hóngd

Samen met Hondenspeelveld Sevenum en Franciscuskepelke organiseert KnopenLopen een wandeling voor honden met Burendag 2022: Róngd met dn hóngd. Ook wandelaars zonder hond zijn welkom. Online aanmelden is NIET meer mogelijk.

______________________

Beerwanderfest

Op zondag 16 oktober organiseren we een wandeling waar op verschillende plekken een biertje geproefd kan worden. Zet de datum alvast in de agenda.

Aanmelden kan via deze link.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse 2023

De Sevenumse Wandel4Daagse 2023 is van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023.

______________________