Vrienden van

100 km wandelplezier via knooppunten

Vrienden van Groengroep en KnopenLopen

De Groengroep en KnopenLopen realiseren samen projecten die ten goede komen aan de gemeenschap. Vele mensen in de voormalige gemeente Sevenum en het huidige Horst aan de Maas dragen onze visie een warm hart toe. Regelmatig krijgen wij donaties die ons stimuleren om nieuwe projecten op te pakken waar iedereen gebruik van kan maken. Zoals het Pedje van de Sloy, d’n Oëeze en het het Joepiepedje

Dit zijn behoorlijke projecten die een flinke investering vragen. Voor het realiseren van deze projecten zoeken we partners die hier aan een bijdrage willen leveren. We zijn dan ook op zoek naar kleine en grote investeerders in het groen.

Ons huidige project is een opknapbeurt van het Blakterbeekpark. Dit park is in 2011 gerealiseerd en is toe aan een kwaliteitsimpuls. Zo moeten een aantal speelaanleidingen gerepareerd of aangepast worden en willen we de biodiversiteit verbreden. Een volledig plan van aanpak is in de maak en via de media zullen we over de plannen communiceren. Mocht je een bijdrage voor het Blakterbeekpark willen doen dan kun je kiezen uit de volgende bedragen:

·         Voor € 10,- een struik.

·         Voor € 25,- een boompje.

·         Voor € 40,- bijdrage voor reparatie speelaanleiding.

·         Voor € 50,- bijdrage voor nieuwe speelaanleiding.

In onderstaand invulformulier kun je je wensen kenbaar maken.

We willen je in de toekomst graag op de hoogte houden over de voortgang van het project en andere activiteiten die we willen organiseren. Mocht je hier geen prijs op stellen dan verzoeken we je om de velden naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres met nvt in te vullen. 

Registratie

Deelnemer(s)

x € 10,00

=   € 0,00

x € 25,00

=   € 0,00

x € 40,00

=   € 0,00

x € 50,00

=   € 0,00

Contactpersoon

______________________

Dauwtrappen

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.