Vrienden van

100 km wandelplezier via knooppunten

Vrienden van Groengroep en KnopenLopen

De Groengroep en KnopenLopen realiseren samen projecten die ten goede komen aan de gemeenschap. Vele mensen in de voormalige gemeente Sevenum en het huidige Horst aan de Maas dragen onze visie een warm hart toe. Regelmatig krijgen wij donaties die ons stimuleren om nieuwe projecten op te pakken waar iedereen gebruik van kan maken. Zoals het Pedje van de Sloy, d’n Oëeze en het het Joepiepedje

Dit zijn behoorlijke projecten die een flinke investering vragen. Voor het realiseren van deze projecten zoeken we partners die hier aan een bijdrage willen leveren. We zijn dan ook op zoek naar kleine en grote investeerders in het groen.

Ons huidige project is een opknapbeurt van het Blakterbeekpark. Dit park is in 2011 gerealiseerd en is toe aan een kwaliteitsimpuls. Zo moeten een aantal speelaanleidingen gerepareerd of aangepast worden en willen we de biodiversiteit verbreden. Een volledig plan van aanpak is in de maak en via de media zullen we over de plannen communiceren. Mocht je een bijdrage voor het Blakterbeekpark willen doen dan kun je kiezen uit de volgende bedragen:

·         Voor € 10,- een struik.

·         Voor € 25,- een boompje.

·         Voor € 40,- bijdrage voor reparatie speelaanleiding.

·         Voor € 50,- bijdrage voor nieuwe speelaanleiding.

In onderstaand invulformulier kun je je wensen kenbaar maken.

We willen je in de toekomst graag op de hoogte houden over de voortgang van het project en andere activiteiten die we willen organiseren. Mocht je hier geen prijs op stellen dan verzoeken we je om de velden naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres met nvt in te vullen. 

Registratie

Deelnemer(s)

x € 10,00

=   € 0,00

x € 25,00

=   € 0,00

x € 40,00

=   € 0,00

x € 50,00

=   € 0,00

Contactpersoon

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Wandel4daagse van 2023!

We wandelen dit jaar van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni.

Als organisatie van de Wandel4daagse hebben we weer een aantal mooie routes uitgezet. Met enkele nieuwe verrassende startlocaties. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mee wandelen?

Kijk voor meer informatie op https://jongerengildesevenum.nl/wandel4daagse

______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert op 8 oktober voor iedereen die wil een  ‘wandeling met een historisch tintje’ in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur en de tijdsduur van de wandeling is afhankelijk van de tijd die je neemt voor het bekijken van de talrijke historische foto’s met teksten welke onderweg worden gepresenteerd.

Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.