Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Sevenunse Wandel4daagse 2021 gaat niet door

Sevenunse Wandel4daagse 2021 gaat niet door

De Wandel4daagse Sevenum van 23 tm 26 juni 2021 gaat helaas niet door. Eind juni lijkt nog ver weg. Toch heeft de organisatie van de Wandel4daagse Sevenum besloten het evenement ook voor 2021 af te gelasten in verband met het coronavirus. Op dit moment zijn bijeenkomsten met grotere groepen verboden, hier hoort de Wandel4daagse ook onder. Het is nog niet duidelijk wanneer dit verbod wordt opgeheven. En mocht het verbod voor eind juni worden opgeheven dan zullen er nog de nodige beperkingen zijn, waardoor we niet een Wandel4daagse kunnen aanbieden, zoals we zouden willen.

Als je toch wil wandelen dan is een mogelijk alternatief de Avond4daagse Home Edition. Deze wordt aangeboden door de Koninklijke Nederlandse Wandelbond. Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kun je op eigen gelegenheid 4 dagen wandelen. Je bepaalt zelf de startdatum en het aantal kilometers (2,5, 5 of 10 km) dat je wilt lopen. Via een app krijg je een route aangeboden. Je hoeft niet 4 aangesloten dagen te lopen, je hebt hiervoor 2 weken de tijd. Het tijdstip waarop je wilt lopen, kun je ook zelf bepalen. Inschrijven gaat niet via de Wandel4daagse Sevenum, maar via www.avond4daagse.nl. De kosten zijn € 6,50 per deelnemer en na afronding van 4 dagen wandelen krijg je een medaille thuis gestuurd.

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag in 2022 weer aan de start verschijnen. De Wandel4daagse 2022 is van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 juni.

Organisatie Wandel4daagse Sevenum


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.