Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Prima wandelweer met Sevenumse Wandel4daagse

Prima wandelweer met Sevenumse Wandel4daagse

Van woensdag 20 tot en met zaterdag 23 juni vond al weer de 11de editie van de Sevenumse Wandel4daagse plaats. Dit jaar voor het eerst georganiseerd door het Jongeren Gilde en KnopenLopen samen.

De deelnemers varieerden van jong tot oud. Vriendjes, vriendinnetjes, vaders, moeders, opa’s, oma’s, vriendengroepen. Ruim 375 wandelaars hebben 4 dagen lang over het wandelnetwerk van Sevenum, Kronenberg en ook een stukje Hegelsom gelopen. De organisatie wist zelfs de fanatieke wandelaar te verrassen met wandelpaden waar ze nog nooit geweest waren.

Dit jaar kon je voor het eerst een dagkaart kopen. In totaal hebben ongeveer 75 wandelaars hiervan gebruik gemaakt. Deze mogelijkheid zal er volgend jaar zeker weer zijn.

Op zaterdag kon je naast de 5 en 10 km ook 20 km te lopen. Naast de volwassen wandelaars, was er een aantal jeugdige wandelaars dat deze afstand liep. Petje af voor deze bikkels!

De sfeer zat er alle dagen goed in. Er werd flink gezongen onderweg. De eerste dag was wat aan de warme kant. De overige dagen was het prima wandelweer.

Op zaterdag kreeg iedere deelnemer die 3 of meer dagen had gelopen een medaille uitgereikt door wethouder Han Geurts van gemeente Horst aan de Maas.

Hiermee werd de 11de editie afgesloten.

De organisatie bedankt alle sponsoren voor de gezonde snack en de plaatselijke supermarkt voor de flesjes water op de pauzeplaatsen. Verder bedanken we de mensen die hun locatie beschikbaar hebben gesteld.

En tot slot natuurlijk een bedankje aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen om ook deze editie weer tot een succes te maken.

In 2019 is de Wandel4daagse van woensdag 26 juni tot en met zaterdag 29 juni

Noteer deze data al vast in je agenda!!!

 

Organisatie Sevenumse Wandel4daagse


______________________

Dauwtrappen

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.