Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Prachtige editie Sevenumse Wandel4Daagse

Prachtige editie Sevenumse Wandel4Daagse

We hebben weer een prachtige editie achter de rug van de Wandel4Daagse Sevenum. Ruim 400 lopers konden genieten van het schitterende landschap van Sevenum en Kronenberg. De organisatie probeert de wandelaars ieder jaar te verrassen met de routes. Ook werden er routes bewandeld, waar je niet iedere dag komt. Op sommige plekken waren wandelaars zelfs nog nooit geweest. Gelukkig was het goed weer met uitzondering van de vrijdag met een klein beetje regen. Op zaterdag hebben naast de 5 en de 10 km ongeveer 50  grote en kleine wandelaars genoten van een 20 km lange wandeling door de Sevenumse natuur. En aan het einde van de middag de intocht in het centrum waar iedere wandelaar een medaille en een kleine attentie ontving van de wethouder Birgit Op de Laak.

Op de pauze plaatsen was voldoende gedacht aan de gezonde hap,  flesjes water en broodjes van lokale ondernemers.

Vorig jaar hebben we voor het eerst gewerkt met dagkaarten en ook dit jaar bleek dit weer een succes. Wandelaars die maar 1 of 2 dagen willen lopen, kunnen zo toch meedoen aan de Wandel4daagse. 

Tijdens de Wandel4daagse krijgen we vaak van wandelaars reacties en tips. Mocht je ook een tip hebben voor de organisatie, stuur dan een mailtje naar wandel4daagse@jongerengildesevenum.nl en we zullen deze meenemen in onze evaluatie. 

Volgend jaar vindt de wandel4daagse weer op de normale data plaats. Dit is van woensdag 24 juni tot zaterdag 27 juni 2020. Schrijf deze data al vast in je agenda! 

We willen de ondernemers hartelijk bedanken voor hun bijdragen. Verder bedanken we de mensen van de startlocaties en pauzeplaatsen waar we vriendelijk werden ontvangen. En tot slot een bedankje aan alle wandelaars! 

Tot volgend jaar op de Wandel4Daagse Sevenum!

Jongerengilde Sevenum en KnopenLopen Sevenum.


______________________

Dauwtrappen

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.