Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Kom in beweging en doe mee met een virtuele vierdaagse in oktober.

Kom in beweging en doe mee met een virtuele vierdaagse in oktober.

Een virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisaties een extra stimulans geeft voor volgend jaar, want wij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft Sport aan de Maas een oplossing voor. Loop, hardloop, skate of fiets jij alsnog lekker met ons mee?

Voor de lokale organisaties!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de Sevenumse Wandel4daagse. Omdat wij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen we er in 2021 extra groot feest van maken. En daar kun jij ons bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 11 t/m 18 oktober daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021. Wij doen mee! We hopen jij ook.

Voor routesuggesties kijk op de website van het Jongerengilde (www.jongerengildesevenum.nl) en Knopenlopen (www.knopenlopen.nl).

Schrijf je nu in voor 8 oktober 23:59 uur op www.sportaandemaas.nl en kom in beweging!


______________________

Dauwtrappen

Aanmelden is noodzakelijk en kan eenvoudig tot en met donderdag 30 maart 23:59 met behulp van dit aanmeldformulier   

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

De Sevenumse Wandel4Daagse wordt gehouden van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juni 2023.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________