Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Hippische wandeling

Hippische wandeling

Van vrijdag 4 tot en met zondag 6 augustus organiseert Stichting Ruitenbelangen Sevenum een ruitersport weekend met op zaterdag en zondag de Limburgse kampioenschappen voor paarden en pony’s.

Op zaterdag 5 augustus is er samen door Ruiterbelangen Sevenum en KnopenLopen een wandeling uitgezet van ongeveer 12 km. in en rondom Grandorse. Er kan tussen 12:30 en 13: 00 uur vertrokken worden vanaf het gezondsheidsplein op de Peelstraat. Dit staat duidelijk aangegeven en er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten zijn € 3,50 voor volwassenen en € 1,00. Hiervoor krijg je bij de start een gevulde goody bag en bij terugkomst een kop koffie of thee met een heerlijke stuk vlaai.

Opgeven voor deze wandeling kan tot en met donderdag 3 augustus door een mail te sturen naar info@knopenlopen.nl. Vermeld je naam en het aantal personen. Betalen wordt gedaan bij het inschrijven op de zaterdag.

Onderweg is er gelegenheid om het bedrijf van Stal Thijssen te bezoeken.


AGENDA IN HET KORT

______________________

Rongd met dun hongd

Samen met Honden Speelveld Sevenum organiseert KnopenLopen een wandeling voor honden met Burendag 2022: Rongd met dun hongd . Ook wandelaars zonder hond zijn welkom.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse 2023

De Sevenumse Wandel4Daagse 2023 is van woensdag 21 juni tot en met zaterdag 24 juni 2023.

______________________