Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Alternatieve digitale vierdaagse in Horst aan de Maas

Alternatieve digitale vierdaagse in Horst aan de Maas

Alternatieve digitale vierdaagse in Horst aan de Maas

Van 11 t/m 18 oktober vindt tijdens de Nationale Sportweek een alternatief voor de jaarlijkse vierdaagse plaats: de Stap & Trap Vierdaagse. Een virtuele vierdaagse voor jong en oud. Loop, hardloop, skate of fiets mee!

Alternatieve Vierdaagse

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging en kunt van de omgeving genieten, maar je kunt ook iets teruggeven aan de Wandel4daagse Sevenum. Omdat wij het dit jaar helaas niet hebben kunnen organiseren, willen we er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kan jij ons bij helpen!

Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van je inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Schrijf je in en doneer je inschrijfgeld aan de Sevenumse Wandel4daagse!

Beweeg mee

Dit jaar beweeg je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 11 t/m 18 oktober daag jij jezelf uit om de afstand in vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat!

Dus kom in beweging en doe mee! Schrijf je hier in www.sportaandemaas.nl/kalender/stap-trap-vierdaagse en doe mee.

 


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.