Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Aanpassingen wandelroutes Knopenlopen Sevenum

Aanpassingen wandelroutes Knopenlopen Sevenum

Knooppunt 86 Dorperdijk naar knooppunt 90 Rust-Roest naar Romerweg knooppunt 77. Deze nieuwe route is 2,5km lang.

Heesbergen Kronenberg zijn de routes aangepast. Samen met de gemeente, dorpsraad en Knopenlopen de situatie bekeken. Het voorstel van knopenlopen werd duidelijk goed bevonden. Knooppunt 30 via oude bospad naar knooppunt 33 en vervolgens knooppunt 32. Het laatste stuk is vernieuwd zonder bomen te verwijderen. Zeker de moeite waard om te lopen ondanks de veranderingen ook de route oorlogssporen is daarmee verbeterd.

Verder is bij de rotonde Middelpeelweg de noordzijde aangegeven van de routes. Verder zal het Petranpad over het gebied staatsbosbeheer lopen. Dit word duidelijk aangegeven. Ook zal knooppunt 61 veranderd worden via de Saardijk richting Rieterdijk en Kleefsedijk.


______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.