Home

100 km wandelplezier via knooppunten

Zondag 24 september de Dag van de Schone Kunsten

In 2010 heeft Stichting KnopenLopen Sevenum een aantal kunstwerken geplaatst en deze door middel van een wandelroute met elkaar verbonden tot het Kunstig Ommetje.

De afgelopen periode is Stichting KnopenLopen druk bezig geweest om de bestaande…

Genoten van de Wandel4Daagse.

En dan is de Wandel4daagse al weer voorbij. De 3 wandeldagen zijn voorbij gevlogen….

Wat hebben we weer genoten van het mooie weer (behalve donderdag natuurlijk) en het enthousiasme van alle wandelaars. Dagelijks stonden er bijna 300 wandelaars aan…

Dauwtrappen 2023 geslaagd!

Twee april, gelukkig een droge dag.

243 wandelaars waren vroeg uit de veren om tussen 6 en 7 uur een wandeling richting Horst te maken. Een tiental honden mochten met hun baasjes mee. Ook zij zullen een frisse neus hebben gekregen door de koude wind…

______________________

Dag van de Schone Kunsten

Officiële opening van het Kunstig Ommetje in Sevenum met aansluitend een wandelevenement.

Vertrek van de wandeling is tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kerk in Sevenum. Deelname is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

______________________

Wandeling met een historisch tintje

Heemkundevereniging Sevenum bestaat dit jaar 35 jaar en organiseert een wandeling met een historisch tintje in en rondom Sevenum.

Je kan kiezen uit twee wandelingen, een korte van ongeveer 2 km en een langere van 6,6 km. De vertrektijd is 13.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf eind augustus, nadere info volgt.

______________________

Róngd met d'n hóngd

______________________

Kribkeswandeling

Expeditie Sevenum en Knopenlopen gaan samen een kribkes wandeling organiseren van 15 december 2023 t/m 3 januari 2024. In Sevenum, Kronenberg en Evertsoord zullen hiervoor routes worden uitgezet.

______________________

Sevenumse Wandel4Daagse

We wandelen in 2024 van woensdag 19 juni tot en met zaterdag 22 juni.