Vrienden van

100 km wandelplezier via knooppunten
Home »  Vrienden van

Vrienden van Groengroep en KnopenLopen

Vrienden van Groengroep en KnopenLopen is een nieuw initiatief van beide stichtingen.

De Groengroep en KnopenLopen realiseren samen projecten die ten goede komen aan de gemeenschap. Vele mensen in de voormalige gemeente Sevenum en het huidige Horst aan de Maas dragen onze visie een warm hart toe. Regelmatig krijgen wij donaties die ons stimuleren om nieuwe projecten op te pakken waar iedereen gebruik van kan maken. Zoals het Pedje van de Sloy, d’n Oëeze en het Blakterbeekpark.

Dit zijn behoorlijke projecten die een flinke investering vragen. Voor het realiseren van deze projecten zoeken we partners die hier aan een bijdrage willen leveren. We zijn dan ook op zoek naar kleine en grote investeerders in het groen.

Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de firma Driessen Transport B.V. kregen beide organisaties een mooi bedrag geschonken. Een werkgroepje heeft een plan bedacht waaraan we dit geld zouden kunnen besteden voor een blijvend iets. Dit is het Joepiepedje geworden. Het Joeppie pedje ligt in Den Haagens en is een bestaand pad dat bekend staat als de zandweg die naar het Joepieterrein leidt. Daar waar honderden kinderen in de maand augustus deelnemen aan kindervakantiewerk. Dit is verder uitgewerkt in een plan en er is een begroting gemaakt. Wij breiden dit natte terrein uit met een verhard pad. Op deze manier creëren we in de kern van Sevenum een nieuw wandelrondje dat voor iedereen begaanbaar is. Het is de bedoeling om het pad in 2019 te kunnen openen.

Diverse fondsen zijn aangeschreven. Tot nog toe hebben we van de Rabobank en de Dorpsraad een mooie bijdrage ontvangen en ook een gift van een echtpaar dat hun gouden huwelijksfeest vierde. Maar het bedrag dat bij elkaar moet worden gebracht is groot en we zijn er nog niet.

We zijn nog op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het Joepiepedje. Dit kan bijvoorbeeld zijn met jouw buurt, de familie, je vriendenkluit, je sportvrienden, je verjaardagsgeld, de fooienpot, de kaartpot…….

 

Hoe kun je meedoen?

Je  kunt een aandeel in kopen in het nieuwe wandelpedje dat voor iedereen toegankelijk is. Dus ook voor buggy’s, rollators, rolstoelen en de scootmobiel.

De volgende opties zijn mogelijk:

·         Voor € 10,- een struik.

·         Voor € 25,- een boompje.

·         Voor € 40,- een fruitboom.

·         Voor € 50,- koop je een strekkende meter Joepiepedje.

 

In onderstaand invulformulier kun je je wensen kenbaar maken.

We willen je in de toekomst graag op de hoogte houden over de voortgang van het project en andere activiteiten die we willen organiseren. Mocht je hier geen prijs op stellen dan verzoeken we je om de velden naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres met nvt in te vullen.

 

 

Registratie

Deelnemer(s)

x € 50,00

=   € 0,00

x € 10,00

=   € 0,00

x € 25,00

=   € 0,00

x € 40,00

=   € 0,00

Contactpersoon
Bezoek ons op Facebook

AGENDA IN HET KORT

______________________

Walk 4 the Roses

______________________

Septemberwandeling Baarlo

______________________

Pieëlburgerwandeling

______________________