Home

100 km wandelplezier via knooppunten

Zaerum Gluit: Dit hadden we niet voorzien.

We hadden de laatste weken en dagen voor de wandeling gespeculeerd over hoeveel mensen we konden verwachten. Er zullen toch wel een 300 wandelaars komen, met een beetje goed wandelweer misschien 500.

 

Maar wat er zaterdag zich afspeelde tussen...

Rundje noa D’n Oeëze feestelijk geopend.

Op zondag 30 oktober is onder grote belangstelling het wandelpad Rundje noa D’n Oeëze geopend. Onder een stralend zonnetje trokken wandelaars met of zonder rollator, belangstellenden op de  scootmobiel en in rolstoelen in een lange stoet vanaf...

Wandelpad D’n Oeëze klaar.

Het laatste half jaar van 2016 is er hard gewerkt aan het wandelpad door het gebied D’n Oeëze. Een pad speciaal voor mensen met een beperking.

Vanuit het centrum van Sevenum is een route van enkele kilometers volledig ingericht om probleemloos met...

Winnaar fotowedstrijd

Met de wandeling van het dauwtrappen hebben we de deelnemers gevraagd om in het kader van het 10-jarig bestaan van KnopenLopen de leukste, origineelste, gekste of ontroerendste foto te maken.

Uit de vele inzendingen hebben we de foto van Irma Oomen...

Wateroverlast met Wandel4Daagse

Zondag 27 juni is voor de eerste keer met de Wandel4Daagse, georganiseerd door het Jongeren Gilde, een 20 km. wandeling gelopen.

Door de vele regen de laatste weken en met name de laatste dagen moest de route op het laatste moment op verschillende...

Bezoek ons op Facebook

AGENDA IN HET KORT

______________________

Walk 4 the Roses

______________________

KnopenLopen Kulinair

______________________

Nacht van de nacht

______________________