Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Opening Joepiepedje

Opening Joepiepedje

Opening Joepiepedje als verbinder landschap, natuur, cultuurhistorie, dialect, jong en oud!

Maandag 5 augustus grandioze opening Joepiepedje in Joepieweek

Na de donatie aan de Groengroep en KnopenLopen Sevenum eind 2017 hebben de organisaties zich druk gemaakt om iets tastbaars te ontwikkelen. Al snel werd het idee wandelpad De Haagens geboren, een langgekoesterde wens en een pad waarmee we veel mensen blij maken en vele verbindingen leggen.

Tijdens het groeiende idee werden ook de financiën georganiseerd, waarna eind 2018 het startsein gegeven kon worden.

De volgende partijen hebben ieder op hun eigen bijgedragen dat hiermee de uitvoering realiteit werd: Driessen Groep Horst, Dorpsraad Sevenum, Rabobank Coöperatiefonds, Landschap Horst aan de Maas, Jumbo Sevenum, Heemkunde Sevenum, Waterschap Limburg, NL Doet, Prins Bernhard Cultuurfonds, , Ronde Tafel, gemeente Horst aan de Maas en Vrienden van Groengroep en Knopenlopen Sevenum.

Wat hebben we dan voor iets moois gemaakt?

Het resultaat mag er zijn. Een prachtig paadje, voor gezondheid, voor jong en oud (gehandicapten en ouderen), zodat je op een gezonde manier vitamine “Groen” opsnuift en je het landschap en cultuurhistorie kunt lezen.

Mooie elementen aan de route, waarbij de parel boerderij De Donck en historie van deze omgeving na de opgravingen hier live in the picture komen te staan samen met de Heemkundevereniging. Een vleugje heerlijk dialect maakt de verbondenheid met de streek compleet.

Komende herfst nog enkele bomen aanplanten en vele zullen genieten van dit moois!

Laat je op 5 augustus verrassen

Op deze dag zullen we (samen met ouderen en anderen)  vanaf 14.45 uur vanaf Bejaardentehuis Sevenheijm de route inzetten naar Joepiepedje en vanaf 15.30 hier samen met Kindervakantiewerk Joepi en Heemkundevereniging het Joepiepedje openen.

Graag zien we u hierbij, zodat dit moois een knallende start zal krijgen!

Welkom 14.45 uur bij bejaardentehuis om een mooie tocht te maken naar het openingsfeest!


Bezoek ons op Facebook

AGENDA IN HET KORT

______________________

Walk 4 the Roses

______________________

Septemberwandeling Baarlo

______________________

Pieëlburgerwandeling

______________________