Home

100 km wandelplezier via knooppunten
Home » Inschrijven KnopenLopen Kulinair 2017

Inschrijven KnopenLopen Kulinair 2017

Op zondag 10 september vindt voor de 5-de keer KnopenLopen Kulinair plaats, georganiseerd door KnopenLopen Sevenum in samenwerking met lokale smaakmakers.

Een wandeling van ongeveer 12 km voert ons vanuit het centrum van Sevenum  langs beken en velden naar plekken waar sommige van ons vaker komen en andere zelden. Wederom hebben we een paar leuke verrassende plekjes voor u in de route weten op te nemen.

Wij zijn samen met de smaakmakers: telers en smaakbereiders, in de weer om tijdens de wandeling verleidelijke gerechtjes op verrassende locaties aan te bieden.

De wandeling is dagvullend. Vertrek tussen 10.00 uur – 12.00 uur bij Café Croes Moeke aan de Raadhuisstraat in Sevenum. Vanaf 13.00 druppelen de wandelaars weer binnen, waar het gezellig napraten is onder het genot van een drankje en muziek.

Via deze link is een impressie van KnopenLopen 2013 te zien.

Helaas is de wandeling niet geschikt voor personen met buggy’s, kinderwagens, rolstoelers en scootmobielen.

De kosten voor KnopenLopen Kulinair  bedragen € 19,50 p .p.. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 9,75. Inschrijven kan vanaf 15 juni via deze link.

Ga voor opgave naar de website van KnopenLopen ( www.knopenlopen.nl )  Aanmelden kan tot en met uiterlijk zondag 3 september 2017. Na aanmelding en betaling ontvangt u een deelnamebevestiging.  Hou er wel rekening mee dat er maximum aantal deelnemer is: VOL is VOL.


Bezoek ons op Facebook

AGENDA IN HET KORT

______________________

Walk 4 the Roses

______________________

KnopenLopen Kulinair

______________________

Nacht van de nacht

______________________